Sådan kommer du af Facebook

Åben din browser og log ind på Facebook, derefter kan du enten sætte din konto i dvale tilstand eller helt slette den ved at åbne ét af nedenstående links i et nyt vindue:

Facebook i dvale tilstand:
http://www.facebook.com/deactivate.php
– funktionen findes også under kontoindstillinger i din profil

Du kan altid logge på senere og genaktivere din konto.

Facebook sletning:
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Der går nogle timer efter sletningen inden din konto er helt væk.

Husk så lige at hvis du sletter din konto, så forsvinder kontakten til den gamle skoleklasse, dine venner eller din familie. Hvis du fortryder så må du oprette dig igen og lede efter dem på ny.