Grillregler

Det er måske nødvendigt lige at opfriske etiketten omkring denne sublimeudendørs madlavningsform, da det er den eneste form for madlavningrigtige mænd foretager sig – formentlig fordi der er et element af fareinvolveret.

Rutine:
1. Kvinden køber maden
2. Kvinden laver salat, forbereder grøntsager og laver dessert.
3. Kvinden forbereder kødet, marinerer m.v., placerer det på en bakkesammen med krydderi, saucer, grill-bestik m.v og bringer det tilManden der står ude ved grillen med en øl i hånden.

VIGTIGT:
4. Manden placerer kødet på grillen.

Mere rutine:
5. Kvinden går ind for at forberede og gennemfører borddækning
6. Kvinden kommer ud for at fortælle manden, at kødet er ved atbrænde på.
Han siger tak, og beder hende hente endnu en øl mens han klarersituationen.

VIGTIGT igen:
7. Manden tager kødet af grillen og rækker det til kvinden.

Rutine, rutine, rutine;
8. Kvinden forbereder tallerkner, salat, brød, tilbehør, servietter ogsaucer og sætter det på bordet.
9. Efter måltidet rydder kvinden bordet og vasker op.
10. Alle roser manden for det dejlige måltid.
11. Manden spørger kvinden om hun har nydt sin “fridag”, ogkonkluderer på reaktionen, at det er umuligt at gøre kvinder tilfredse!