Apps til hverdag

Jeg finder hele tiden nye apps, som kan gøre det lidt nemmere eller sjovere i ens hverdag. Rigtig mange apps som findes i diverse App Stores synes jeg er noget skrammel, men indimellem finder jeg nogle gode.
Her er tre apps jeg godt kan li’:
waze2
Waze er (endnu) en navigations app til mobilen. Eller som jeg kalder det en “fattigmands GPS”. Waze kan udover at vise vej og give dig information om vejarbejder også give dig information fra andre Waze-brugere. Det betyder at f.eks. bilkø’er bliver vist på baggrund af input fra bilister, som lige har kørt på den samme strækning som dig. Husk at hvis du sidder og taster på Waze i bilen under kørsel, som har du ikke opmærksomhed på trafikken, så pas på!
upcoffee2
UP Coffee er en app som man kan bruge til at holde styr på sit koffein-indtag i løbet af dagen og der laves en beregning på, hvilket tidspunkt du senere kan regne med at kunne falde uforstyrret i søvn. Et par ting jeg har opdaget under brugen: Koffein er ret længe om at forsvinde ud af din krop og der skal ikke mange kopper til at nattesøvnen bliver forstyrret. App’ens registreringer og beregninger passer på mig, det har jeg kunne konstatere efter ca. 1 månedsbrug. Det er gået op for mig, hvor mange drikke- og fødevarer som faktisk indeholder tilsat koffein og påvirker min søvn.
dobutton
DO button fra IFTTT er både sjovt og brugbart. DO Button giver dig mulighed for at oprette dine egne personlige knapper, hvor du kan tilknytte opskrifter med nogle få tryk. Du kan spare tid og styre verden omkring dig med opskrifterne, der f.eks. forbinde din knap til Philips Hue, Google Drev, Facebook, Instagram, Twitter, Nest Termostat, og hundredvis af andre kanaler (tjenester). Eksempelvis har jeg en Do button på min mobil, som sender en mail til Susanne om at jeg er på vej hjem fra arbejde og samtidigt vedlægger et kort med min nuværende position og forventede ankomst tidspunkt. Hvis jeg skulle sende denne information på almindelig vis så skulle jeg rundt i flere apps og bruge adskillige minutter på det. Med min DO button tager det 2 sekunder. Der er masser af muligheder i app’en for at oprette DO buttons til alle mulige formål.

Skriv et svar